61 de locuri de munca vacante, la „Bursa speciala a absolventilor cu studii superioare”, de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Bursa locurilor de munca

Absolvenţii cu nivel universitar de studii vor întâlni angajatorii din judeţul Suceava vineri, 21 martie 2014, la sala City Gallery din incinta Shopping City Suceava, începând cu ora 10.00, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

Potrivit sursei citate, partener în organizarea acestui eveniment este Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

„În prima parte a bursei ne dorim un schimb de idei creativ şi eficient, pornind de la prezentarea subvenţiilor destinate motivării angajatorilor şi îmbunătăţirii capacităţii de ocupare a absolvenţilor, un punct de plecare pentru dezvoltarea afacerilor sau a carierei profesionale. Participanţii vor putea urmări şi o prezentarea a Sistemului Electronic de Mediere a Muncii, ce oferă servicii de mediere gratuită a locurilor vacante, precum şi modul de logare la acest sistem”, se arată în document.

Până la această dată, 16 angajatori au confirmat participarea la bursă, oferind 61 de locuri vacante în domeniile: prelucrarea lemnului, fabricarea autovehiculelor, construcţii, comerţ, asigurări. „Menţionăm că bursa este deschisă şi angajatorilor care nu previzionează angajări în perioada imediat următoare, dar sunt interesaţi de temele aduse în discuţie”, transmit organizatorii.

 


Intră acum și în grupul de