Fotbalist injunghiat in plina strada, in apropierea Politiei municipale

Fotbalistul Radu Sava a fost înjunghiat de doi necunoscuți în dimineața zilei de duminică, după ce a petrecut la o nuntă și se îndrepta împreună cu prietena sa spre stadionul Areni.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată la ora 04.45 despre faptul că un bărbat de 28 ani, din localitate, a fost înjunghiat în timp ce se deplasa pe strada Universităţii din localitate.

cutit

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04.40, victima a ieşit împreună cu prietena sa dintr-un local din apropiere, unde a participat la o nuntă, iar în zona de acces către „Piaţa Mică” a fost abordat de doi tineri pe care a încercat să-i evite, însă între acesta şi cei doi s-a iscat o altercaţie fizică, care a degenerat. La un moment dat, unul dintre agresori a scos un cuţit și l-a înjunghiat în zona abdominală pe tânărul fotbalist.

După incident, agresorii au luat-o la fugă, iar victima a fost a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Fotbalistul de 28 de ani de la FCM Suceava are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă ancheta în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere penală.