Premii importante pentru sportivii suceveni la Cupa Bucovinei la inot


Intră acum și în grupul de

În perioada 28 februarie – 1 martie, la bazinul Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava, a avut loc a XXII-a ediție a competiției Cupa Bucovinei la înot.

premierea pe echipe

Evenimentul sportiv a reunit aproximativ 150 de sportivi cu vârste între 6 și 14 ani, de la CSS 3 Suceava, Universitatea Suceava, Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului, Nada Florilor Fălticeni, Școala Gimnazială Pojorata, Clubul Bogdan Ciubotariu Constanța, Clubul Sportiv TIBI Bistrița, dar și de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare și de la Clubul sportiv Junior Swim Iași.

Sportivii CSS 3 Suceava au obținut performanțe deosebite în cadrul competiției, clasându-se printre primii sportivi din țară. Din cele 14 titluri de cel mai bun sportiv/sportivă, cinci titluri au ajuns la CSS 3 Suceava, prin Șerban Cotos, Ana Blănaru, Ioana Năstaca, Calin Moscaliuc și Mario Diaconescu.

De asemenea, CSS 3 Suceava, antrenată de Cezar Moscaliuc, Daniela Burac și Bogdan Driscu, s-a clasat pe locul I în clasamentul general pe echipe, fiind urmată de Universitatea Suceava și CS TIBI Bistrița.

Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Natație în colaborare cu Școala Gimnazială nr.3 Suceava, DJST Suceava și Asociația Sportivă Aqua Club.


Intră acum și în grupul de