Andrei Dorin Rusu, de la CSM Dorna, a câștigat proba de 1500 de metri de la concursul indoor de la Bratislava. Alți doi atleți dorneni au urcat pe podium la Campionatul Național de la Bacău


Intră acum și în grupul de

Sportivul Andrei Dorin Rusu, legitimat la clubul CSM Dorna din Vatra Dornei a câștigat, duminică, la Bratislava, proba de 1500 de metri din cadrul competiției organizată indoor în capitala Slovaciei.

Potrivit antrenorului acestuia,Cristian Prâsneac, la Bratislava s-a desfășurat, duminică, Meeting-ul Internațional  de Atletism Indoor unde Andrei Dorin Rusu a concurat în proba de 1500 de metri pe care a câștigat-o detașat cu timpul de 3’48”50 , fiind urmat de turcul Ates Levent și de Copeland Pires.

”Cursa de la Bratislava a  fost o cursă cu atleți nu foarte tari și sunt încântat, la început de sezon, că sportivul meu a căștigat și cred că merge cu moralul ridicat la Campionatele Naționale de Seniori și Tineret care are loc pe 3-4 februarie la București și cred într-un timp foarte bun la Campionatul Balcanic de Seniori de la Instabul-Turcia”, a spus Cristian Prâsneac.

El a menționat că sâmbătă și duminică  s-a desfășurat, la Bacău, Campionatul Național de Seniori,Tineret și Juniori 1- etapa a 2-a- unde la finalul competiției, în proba de 3000 de metri la juniori 1, pe locul doi a sosit Alexandru Miron, iar în proba de 800 metri junioare 1, Claudia Costiuc a ajuns pe locul trei.

Prâsneac a remarcat că Claudia Costiuc a început atletismul de câteva luni și crește de la o competiție la alta, fiind și cu câțiva ani mai mică decât ceilalți concurenți.

 


Intră acum și în grupul de