Acasă Sport Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, campion național la seniori și tineret la...

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, campion național la seniori și tineret la proba de 1.500 de metri


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a obținut, sâmbătă, titlul de campion național la seniori, dar și la tineret, la proba de 1.500 de metri în cadrul Campionatelor Naționale indoor care se desfășoară  la București.

Antrenorul sportivului, Cristian Prâsneac, a declarat că sâmbătă, 3 februarie, și duminică 4 februarie, au loc n cadrul CNSB „Lia Manoliu” din Capitală, Campionatele Naționale indoor –etapa finală, rezervate seniorilor și tineretului, cea mai importantă competiție naţională a sezonului.

Potrivit acestuia, întrecerea, care are o lungă istorie în spate, se află la a 48-a ediție (masculin și feminin), iar în cazul categoriei tineret, la a 35-a ediție, atât în cazul băieților, cât și al fetelor.

La acesta competitie a luat startul si sportivul dornean Andrei Dorin Rusu legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei club structurat de Primaria Municipiului și Consiliul Local Vatra-Dornei în proba de 1500 metri.

Sportivul dornean s-a impus la categoria Seniori, dar și la Tineret cu timpul de 3 minute 48 de secunde și 86 de sutimi.

„Sunt încântat de acest rezultat care a fost și criteriu de calificare pentru Campionatul Balcanic de Seniori care are loc pe 17 februarie la Istanbul –Turcia. Andrei a condus cursa cap-coadă, fără emoții și la finalul cursei am reușit două Titluri de Campion Național la Seniori și Tineret. Aș vrea să mulțumesc și sponsorilor care îl sprijină pe Andrei Dorin de a face marea performanță,  AquaCarpatica,West Oximoron Vatra-Dornei, Coloana Center Vatra-Dornei,Vila Iulia Vatra-Dornei, Casa Bucovineana Vatra Dornei”, a spus Prâsneac.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version