Sportivul dornean Gabriel Bularda a câștigat titlul de vicecampion național la proba de semimaraton juniori 1


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Gabriel Bularda, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei a obținut titlul de vicecampion național la proba de semimaraton juniori 1 la cadrul Campionatului Național de Semimaraton desfășurat, duminică, la Craiova.

Antrenorul lui Bularda, Cristian Prâsneac, a decalrat că proba de semimaraton s-a desfășurat la Craiova pe traseul Sala Polivalentă – B-dul. Știrbei Vodă – Parcul Tineretului – Sala Polivalentă și a avut o lungime totală de 21 kilometri și 95 de metri.

La această competiție a participat și sportivul dornean Gabriel  Bularda legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei club finanțat Primaria Municipiului și Consiliul  Local Vatra-Dornei.

La finalul competiției sportivul dornean a obținut titlul de vicecampion național în proba de juniori 1.

Locul 1 a fost obținut de Herman Peter de la CSS Mediaș și locul 3 fost obținut de Răducan Ionuț de la CSM Buzău.

Cristian Prâsneac a  declarat că a fost o cursă grea, cu o caldură foarte mare și că Gabriel Bularda nu îl putea învinge pe căștigătorul probei pentru că este în urmă cu pregatirea fizică.

Următoarea competiție la care participa sportivul dornean este programată în data de 5 mai la  Campionatul Balcanic de alergare montană  din localitatea  Vrnjacka Banya din Serbia.(N.B.)


Intră acum și în grupul de