Sportivii CSM Dorna Denisa Kore, Alexandru Prâsneac și Claudia Coștiuc, locurile 1 și 2, la etapa zonală a Campionatului Național de Copii


Intră acum și în grupul de

Sportivii dorneni antrenați de Cristian Prâsneac, Denisa Kore, Alexandru Prâsneac și Caludia Coștiuc, s-au clasat pe primele locuri etapa zonală a Campionatului Național de copii 1,2 și 3 care s-a desfășurat, luni, la Iași.

La finalul competiție sportivii legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei, club finanțat de Primăria municipiului și Consiliul Local Vatra-Dornei au câștigat mai multe medalii.

Astfel, Denisa Kore a care a concurat la categoria copii 2 a obținut locul întâi în probele de

500 și 150 m, iar Alexandrul Prâsneac  locul 1 la proba de 800 metri și locul 2 în proba de

300 metri.

Claudia Ionela Coștiuc a ajuns pe locul 2 în proba de 800 și 300 metri.

Cristian Prâsneac a declarat că în cazul Claudiei Coștiuc a fost un eșec sosirea pe locul 2 ea fiind campioană națională de sală în proba de 800 metri.

El a explicat că organizatorii au început programul cu o oră mai repede, iar când sportiva a ajuns nu a mai putut face o încălzire de concurs bună.

În ceea ce privește rezultatul lui Alexandru Prâsneac, antrenorul a spus că se bucură pentru că câștigat proba de 800 metri unde are cel mai bun timp anul acesta în aer liber la nivel de copii și unde sperăm în obținerea unei medalii la Campionatul Național de Copii 1,2 și 3 etapa finală 9-10 iunie ce se va desfășura la București.(N.B.)


Intră acum și în grupul de