Ilie Năstase, intermediar în transferul lui Goian la PSG


Intră acum și în grupul de

După ce Mirel Rădoi a plecat în Arabia Saudită, Steaua ar mai putea pierde un jucător de valoare din compartimentul defensiv. Gigi Becali este decis să îl vândă pe Dorin Goian, iar fundaşul stelist îşi va afla destinaţia, cel mai proabil, în următoarele zilei.
Gruparea italiană Udinese, locul 14 în Serie A, este interesată de transferul lui Goian, mai ales că este pe punctul de a-l vinde pe fundaşul ei nr. 1, Domizzi, pentru care a primit o ofertă de la campioana Rusiei, Rubin Kazan. Italienii cer 6-7 milioane de euro şi jumătate din sumă sunt dispuşi să o investească într-un alt stoper. Şefii lui Udinese s-au interesat de preţul lui Goian, jucător pe care îl aveau în vederi încă din vara trecută, după ce stelistul a făcut un meci remarcabil în România – Italia 1-1, la CE, scrie Gazeta Sporturilor.
Goian ar putea ajunge însă la Paris Saint Germain, după ce Ilie Năstase s-a oferit să intermedieze transferul acestuia în Franţa. “Am vorbit cu Gigi Becali despre Goian şi am înţeles că vrea să-l vândă. Eu i-am promis că, în baza relaţiilor foarte bune pe care le am în Franţa, îl voi propune la PSG. O să le vorbesc frumos francezilor despre el”, a spus fostul mare tenisman al României.
Conform declaraţiilor făcute de patron, preţul lui Goian ar fi de 3 milioane de euro, cu un milion mai puţin decât oferea Sunderland în vara trecută. “Dacă obţin 3 milioane de euro pe el este foarte bine”, a spus Gigi Becali.


Intră acum și în grupul de