Cetatea obţine a doua victorie în jocurile amicale


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Victoria Bălan 2 – 1 (1 – 1)

Al cincilea meci amical disputat de Cetatea Suceava în această iarnă a fost câştigat de „galben-albaştri”, cu scorul de 2-1 în faţa liderului din Liga a IV-a a judeţului Covasna, Victoria Bălan. Partida, care a avut loc la Vatra Dornei, a început în forţă şi în minutul 3, Ionel Celpan, aflat la primul său meci în 2009, a deschis scorul în stilul caracteristic, printr-un şut de la 22 de metri.

Formaţia adversă nu s-a precipitat după primirea golului, mai mult decât atât, ardelenii au reuşit să restabilească egalitatea după numai două minute, atunci când Brian deviază mingea peste portarul Roheţki.

În repriza secundă, după un penalti ratat în minutul 54 de formaţia din Bălan, două minute mai târziu Guriţă îşi face simţită prezenţa în careul advers. Atacantul care ieri a împlinit 36 de ani, a adus golul victoriei sucevene în minutul 63, când a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat câţiva fundaşi adverşi şi a înscris pe lângă portarul Victoriei.
Partida de sâmbătă a fost arbitrată de fostul mijlocaş al Forestei, Mihăiţă Szekely, actualmente antrenor-jucător la Dorna Vatra Dornei.

În celelate jocuri disputate de la reluarea pregătirilor, Cetatea Suceava a înregistrat următoarele rezultate: 0 – 0 cu Rapid CFR Suceava, 1 – 3 CU Dunărea Giurgiu, 1 – 2 cu FC Panciu şi 2 – 0 cu CSM Rm. Sărat.

Antrenorul Ovidiu Murariu a folosit două garnituri diferite în cele două reprize, după cum urmează:
Cetatea Suceava (repriza I): Roheţki – Bernard, Sevaciuc, Feraru – Martin, Celpan, Duman, Romaniuc, Golofca – Homneac, Dumitru.

Cetatea Suceava (repriza a II-a): Luca – Corneanu, Ailenii, Breniuc – Moldovan, Stănescu, Negru, Duman, Golofca (Halip 85) – Colban, Guriţă.

Cetatea ar putea juca miercuri cu Dorna Vatra Dornei

Următorul joc amical al sucevenilor este programat pe 7 februarie, la Suceava, contra formaţiei FC Botoşani. Neculai Grosu, organizatorul de competiţii al clubului din Areni a precizat însă că Cetatea ar putea să mai joace încă un meci de verificare pe perioada cantonamentului de la Poiana Negri, cel mai probabil miercuri, 4 martie, contra echipei CSM Dorna Vatra Dornei, însă deocamdată disputarea acestui joc nu este sigură.


Intră acum și în grupul de