Rezultate de excepţie pentru sportivii suceveni la „Cupa Bucovinei”


Intră acum și în grupul de

Sala de tir cu arcul din Rădăuţi a găzduit la mijlocul acestei săptămâni în organizarea clubului Sportiv Şcolar din Rădăuţi şi a DSJ Suceava concursul „Cupa Bucovinei”, competiţie care a constituit un criteriu de selecţie pentru loturile naţionale ale României care vor participa la Campionatele Mondiale ce vor avea loc în Polonia. La întreceri au participat cei mai buni sportivi la tir cu arcul din Iaşi, Aninoasa şi Rădăuţi.
Aşa cum era de aşteptat, sportivii suceveni pregătiţi de profesoara Rozalia Deneş s-au descurcat excelent şi şi-au câştigat dreptul de a participa la Mondialele din acest an.
La categoria seniori, Alexandru Bodnar de la CSŞ – CSM Suceava s-a situat pe locul secund, iar Aurelian Bacinsky de la CSM Suceava s-a clasat al treilea. La feminin la aceeaşi categorie, Oana Trufin de la CSM Suceava a ocupat locul II în clasamentul final.
La categoria juniori I, Cristian Şerban de la CSŞ Rădăuţi s-a clasat pe poziţia a III-a. O comportare deosebită au avut arcaşii de la CSŞ Rădăuţi la categoria juniori II unde Florin Prelipcean s-a clasat pe prima poziţie iar Alexandru Popescu pe locul III. La feminin la aceeaşi categorie de vârstă cel mai bun rezultat la realizat Alina Forai care a realizat şi ea punctajul pentru a putea participa la Campionatele Mondiale din Polonia.
La categoria cadete şi la categoria copile, întrecerile de tir cu arcul din cadrul „Cupei Bucovinei” au fost dominate de sportivii de la CSŞ Rădăuţi care au ocupat podiumul de premiere în totalitate. La categoria cadete pe prima poziţie a clasamentului final s-a situat Andreea Corian, ea fiind urmată de colegele ei Dana Ghesău şi Ioana Hapău. La categoria copile pe primul loc s-a clasat Iulia Moroşan, locurile II şi III fiind ocupate de Teodora Cârdeiu şi Cătălina Antonesei.


Intră acum și în grupul de