Dinamo l-a împrumutat pe Andrei Cristea la Poli Iaşi (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Politehnica Iaşi l-a readus pe atacantul Andrei Cristea, tot sub formă de împrumut, după ce jucătorul evoluase la echipa moldoveană şi în returul campionatului trecut. În mod ironic, în Cristea va juca din nou pentru ieşeni, dar aparţinând altei echipe, Poli Timişoara. Formaţia din capitala Moldovei îşi completează, astfel, lotul, în timp de “câinii” mai reduc inflaţia de atacanţi din lot.
“În urma discuţiilor purtate cu oficialii clubului Dinamo Bucureşti, aceştia au fost de acord să-l lase pe Andrei Cristea să joace la Iaşi sub formă de împrumut. Putem spune că Andrei Cristea va juca până în vară la Poli Iaşi. Jucătorul se va alătura lotului nostru în cantonamentul din Antalya, acolo unde jucătorul se află deja cu Dinamo. Cristea a mai jucat la noi şi în returul campionatului trecut şi a făcut-o foarte bine. Este un atacant valoros de care Poli Iaşi avea nevoie. Actele urmează să le semnăm în această săptămână”, a declarat preşedintele Poli Iaşi, Sorin Boca, despre transferul jucătorului de 24 de ani, anunţă Mediafax.
Împrumutul îi convine lui Dinamo, având în vedere că Mircea Rednic îi mai are în lot pe atacanţii Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu (revenit la echipă şi arătând o formă bună), Marius Niculae şi argentinianul Osvaldo Miranda. Clubul ieşean urmează să plătească pe jumătate salariul jucătorului, adică 75.000 de euro, fapt ce a reprezentat încă un motiv pe care şefii lui Dinamo l-au luat în considerare atunci când l-au lăsat pe Cristea să plece în Moldova.
Poli Iaşi intenţionează să îi mai aducă tehnicianului Cristiano Bergodi unul sau doi jucători de bandă dreptă pentru a completa lotul pentru începutul returului de campionat.


Intră acum și în grupul de