Peste 20 de ani pentru generaţiile de fotbal juniori 1988 ale CSM şi CSŞ Suceava


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, terenul sintetic din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a găzduit un meci emoţionant între generaţiile 1988 ale CSM şi respectiv CSŞ Suceava. După puţin mai bine de 20 de ani, faţă în faţă s-au aflat două echipe care au oferit întotdeauna dispute absolut palpitante atunci când evoluau în acelaşi campionat.

Chiar dacă anii şi-au lăsat amprenta asupra fizicului unora dintre componenţii celor două grupări, totuşi ei au demonstrat cu prisosinţă că nu au uitat jocul de fotbal şi nu se precipită atunci când se întâlnesc cu balonul rotund. Meciul din fotbaliştii generaţiei de juniori 1988 ale CSM şi CSŞ Suceava a avut de toate, driblinguri surprinzătoare, şuturi de senzaţie, dar şi glume şi gafe deosebit de simpatice. Trebuie de menţionat faptul că în pofida ambiţiilor neştirbite peste ani dintre cele două grupări, scorul meciului a fost egal 3 – 3.

Chiar dacă nu au fost prezenţi la teren, antrenorii celor două echipe Ovidiu Căldăruş la CSM Suceava ’88 şi Mircea Crainiciuc la CSŞ Suceava ’88, au fost pomeniţi îndelung la inevitabila bere de la final amintirile „curgând” pur şi simplu la această întâlnire de suflet.

Cei care au reprezentat echipa de fotbal juniori CSM Suceava 1988 au fost: Dorel Pascaru, Cătălin Holca, Florin Ciuntu, Mugur Baltă, Ovidiu Ostafi, Marinel Sburlea, Ovidiu Ungureanu, Cătălin Savin, Cristi Oghinciuc şi Adi Pîrgaru.

Din gruparea CSŞ Suceava 1988 au fost prezenţi jucătorii: Marius Fodor, Liviu Luca, Ilie Ungureanu, Gabi Istrate, Florin Cervinschi şi Gabriel Toderaşcu. Chiar dacă cei de la CSŞ Suceava 1988 au fost mai puţini, meciul s-a jucat fără probleme, „combinaţia” între cele două grupări fiind optimă. Această întâlnire a demonstrat cu prisosinţă faptul că o zi de rememorare a momentelor frumoase din tinereţea fotbalistică este benefică pentru suflet, chiar dacă pentru genunchi şi spate a fost cam dură.


Intră acum și în grupul de