CS Universitatea II Suceava, la cea mai categorică victorie a sezonului (Handbal, Divizia A)


Intră acum și în grupul de

CS U II Suceava – HC Vaslui 38 – 25 (21 – 12)
Sala de sport LPS Suceava a găzduit la finele săptămânii trecute meciul din cadrul etapei a II-a a turului doi al seriei A de handbal masculin dintre CS Universitatea II Suceava şi HC Vaslui. Înainte de începutul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria handbalistului Marian Cozma, jucătorii celor două formaţii evoluând cu banderole negre la braţ.
Partida dintre CS Universitatea II Suceava şi HC Vaslui nu a avut practic nici un istoric, gazdele conducând din primul până în ultimul minut al întâlnirii. Prestaţia sucevenilor din acest meci a fost una mult peste celelalte din disputele anterioare, lucru care demonstrează progresul realizat de tinerii handbalişti ai acestei echipe şi dorinţa lor de a arăta că se poate miza pe ei şi la un joc de Liga Naţională. Punctul forte al gazdelor a fost apărarea, bine organizată şi agresivă, vasluienii depăşind cu greu „reduta” suceveană. Şi atacul a funcţionat bine, la acest capitol excelând Curcă, autor a 15 goluri. Un cuvânt bun şi pentru juniorii care au evoluat în acest meci Roşu, Dumitraş şi Bahan, ei încadrându-se destul de bine în angrenajul grupării de Divizie A.
CS Universitatea II Suceava: Spiridon, Poenaru – Marius Ismail, Zvanciuc (6), Szebin (6), Bahan, Cătălin Adomnicăi, Matei (3), Dumitraş (3), Roşu (5), Curcă (15).


Intră acum și în grupul de