Goian e suspendat pentru meciul cu Vaslui


Intră acum și în grupul de

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de reluarea campionatului, Steaua a aflat că nu îl va putea folosi pe fundaşul Dorin Goian în meciul cu FC Vaslui. Acesta este suspendat pentru că are patru cartonaşe galbene, ultimul fiind încasat în etapa a 17-a, în meciul cu Unirea Urziceni. Oficialii din Ghencea ştiau că acesta are doar 3 avertismente şi nu au fost înştiinţaţi de Liga Profesionistă de Fotbal că situaţia ar fi alta. LPF a verificat rapoartele observatorului şi arbitrului şi i-a anunţat pe roş-albaştri că fundaşul este suspendat.

Goian a primit un cartonaş galben în etapa a 3-a, în meciul Poli Iaşi – Steaua, de care LPF uitase. După o scurtă verificare, greşeala a ieşit la iveală. “Am primit şi raportul arbitrului, Goian a luat galben şi la Iaşi, în minutul 72, aici scrie şi motivarea avertismentului. Deci are 4 cartonaşe şi nu va avea drept de joc. Am înştiinţat deja clubul din Ghencea”, a spus un oficial din LPF. Goian va fi al doilea fotbalist fără drept de joc în prima etapă, după Petre Marin. Lăcătuş va mai avea astfel un singur amical la dispoziţie pentru a încerca să găsească o variantă pentru un alt cuplu de fundaşi centrali. Cel puţin însă meciul nu va mai fi decis la “masa verde”, cu victorie pentru Vaslui cu scorul de 3-0, cum s-ar fi întâmplat dacă Goian ar fi jucat.

Partida Steaua – FC Vaslui este programată pentru vineri, 27 februarie, de la ora 20.45 şi va fi transmisă în direct de Antena1.


Intră acum și în grupul de