Învinşi de rivali (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

FC Botoşani – Cetatea Suceava 2 – 1 (1 – 1)

Cetatea Suceava a pierdut cu 1-2 amicalul disputat ieri, la Dorohoi, în compania rivalilor de la FC Botoşani. Disputată pe un teren bun, partida a început cu o perioadă de tatonare reciprocă, după care botoşănenii au fost la timonă. Totuşi, cei care au deschis scorul au fost fotbaliştii lui Ovidiu Murariu. În minutul 31, ex-bârlădeanul Adrian Dumitru a marcat al treilea său gol pentru Cetatea. Angajat bine de Romaniuc, „Romario” a înscris cu un şut de la 8-9 metri, învingându-l pe portarul Bordeanu.

FC Botoşani a restabilit egalitatea în minutul 40, atunci când fundaşul Kano a marcat după o fază identică celei din care au punctat sucevenii.

În repriza secundă, pe fondul mai multor înlocuiri de jucători în ambele formaţii, botăşănenii au înscris golul victoriei prin fostul jucător al Juventusului Fălticeni, Alexandru Vrabie. Plecat din poziţie clară de ofsaid, Vrabie a şutat din 10 metri şi mingea l-a depăşit pe apărătorul buturilor sucevene, Mihai Luca.

La finalul meciului, Ovidiu Murariu s-a arătat supărat pe evoluţia jucătorilor săi, însă tehnicianul Cetăţii crede că rezultatul ar fi fost altul dacă ar fi putut alinia cel mai bun „11”.
„S-a văzut clar că astăzi ne-au lipsit câţiva jucători importanţi în angrenajul echipei. Îmi pare rău că nu am putut să aliniem un «11» mai apropiat de cel pe care ni-l dorim noi. În prima repriză am jucat mai bine şi chiar am reuşit să marcăm primii, dar din păcate am primit gol pe nişte greşeli elementare, iar de golul doi al lor nu mai am ce să spun. Nu s-a dat ofsaid, dar nu trebuie să facem un capăt de ţară din asta”, a spus Murariu.
Ultimul meci al Cetăţii va avea loc sâmbătă, tot în deplasare, în compania echipei Ceahlăul.

În partida de la Botoşani au evoluat formaţiile:

FC Botoşani: Bordeanu – Patachi, Tincu, Kano, Acsinte – Apostol, Ciornei, Bejan, Caragea – Ghiceanu, Simao. Au mai intrat: Prisacă, Ciobanu, Vrabie, Boroştean şi Vaşvari, Ghiviziu, Renţea, Boghean.

Cetatea Suceava: Roheţki (Luca 46) – Ailenii, Bernard, Halip – Homneac (Tomescu 46), Duman (Golofca 55) Stănescu, Romaniuc, Şuleru – Guriţă, Dumitru. Au mai intrat Moldovan, Breniuc, Corneanu şi Martin.


Intră acum și în grupul de