Cetatea Suceava a pierdut ultimul amical- Fotbal


Intră acum și în grupul de

Ceahlăul Piatra Neamţ – Cetatea Suceava 2 – 0 (1 – 0)
Cetatea a pierdut ultimul amical dinaintea returului, 0-2 în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Partida a fost la discreţia echipei nemţene care a punctat de două ori prin reuşitele lui Tudosă (38) şi Catană (87).
Cu acest prilej, la Cetatea au debutat ultimii doi jucători veniţi la gruparea de pe Areni, Nicu Azaharioaei şi Bogdan Pantea, ambii sosiţi de la Rapid CFR Suceava.
Au evoluat formaţiile:
Ceahlăul: Hărăguţă – Burlacu, Forminte, Viţelaru, Barna – Bădescu, Achim, Macovei, Miron – Tudosă, Gafiţa. Au mai intrat Catană, Ichim şi Pârlea.
Cetatea: Luca – Şuleru, Sevaciuc, Bernard, Pantea – Azaharioaei, Onciu, Duman, Tomescu – Guriţă, Romaniuc. Au mai intrat Feraru, Moldovan, Stănescu şi Golofca.
„Ţinând cont de formula de echipă pe care am aliniat-o astăzi la Piatra Neamţ, pot spune că nu ne-am mişcat prea rău. Nu suntem o echipă alcătuită din mari valori, de aceea lipsa unor jucători ca Celpan, Homneac, Roheţki, Colban, Dumitru sau Negru nu are cum să nu se simtă în calitatea jocului prestat de echipa noastră”, a explicat Ovidiu Murariu înfrângerea din amicalul cu Ceahlăul.


Intră acum și în grupul de