Valvis vrea să fie patronul Rapidului (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Jean Valvis nu a ascuns niciodată faptul că doreşte să fie omul numărul 1 în Giuleşti. Mai mult decât atât, a avut nenumărate încercări de a prelua pachetul majoritar al clubului, numai că de fiecare dată s-a izbit de refuzul ferm al lui George Copos. De această dată însă omul de afaceri grec pare a avea deschisă calea spre a-şi împlini visul.

“Eu nu mai pot investi într-un club cu o situaţie extrem de incertă şi e foarte bine că George Copos negociază cu alţi oameni de afaceri pentru preluarea Rapidului. Chiar eu i-am zis să caute alţi oameni potenţi financiar pentru a rezolva problemele de la Rapid. Orice ban în plus pentru club este benefic. Eu am încercat să fac lucruri bune pentru Rapid, dar din păcate nu am reuşit”, a spus Fathi Taher, unul dintre concurenţii lui Valvis. Care, simţind parcă momentul prielnic, şi-a reafirmat interesul de a prelua controlul absolut la Rapid:

“Eu sunt dispus să plătesc şi pe loc suma cerută de Copos. Am avut câteva discuţii cu el, dar nu mi-a dat un răspuns clar. Îl aştept să anunţe cui va vinde clubul”, a declarat Valvis pentru spt.fm. În prezent doar unul dintre acţionarii minoritari ai clubului, Valvis nu ar avea nicio problemă să achite cele circa 12 milioane de euro solicitate de Copos în condiţiile în care a încasat aproape 200 de milioane de euro din vânzarea societăţii La Dorna.


Intră acum și în grupul de