Adi Ilie la Terek Groznîi?! (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Adrian Ilie este tot mai aproape de a reintra pe gazon. Vicepreşedintele clubului Terek Groznîi, Haidar Alhanova mărturisit că a reuşit să îl convingă pe fostul internaţional român să evolueze pentru formaţia din prima ligă a Rusiei. Alhanova nu este deranjat de faptul că Ilie are 34 de ani şi nu a mai jucat fotbal profesionist din 2005, atunci când evolua pentru elveţienii de la FC Zurich.

„Este un star, am reuşit să-l convingem să mai joace. Ce dacă are 34 de ani? Sunt alţi jucători care evoluează şi la aproape 40 de ani, spre exemplu Carboni, fostul său coechipier de la Valencia. Dacă un fotbalist este dedicat meseriei, vârsta nu se cunoaşte. Când a venit aici, Adrian Ilie ni l-a adus pe Arthuro. Adrian Ilie a fost atât de încantat de ce a văzut aici încât de curând a spus: «Daţi-mi o bucată de hârtie, iar eu îmi pun semnătura pe ea. Termenii contractului sunt mai puţin importanţi»”, a spus Alhanov

Antrenorul Viaceslav Groznâi consideră că prin venirea lui Adrian Ilie, acum are concurenţă în atac. “Am ajuns la un acord cu Adrian Ilie, acum vom avea concurenţă serioasă în linia ofensivă, cu el, Arthuro şi Igor Sevcenko”, a subliniat Groznâi.
Adrian Ilie a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile Electroputere Craiova, Steaua, Galatasaray Istanbul, FC Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş Istanbul şi FC Zurich. El nu a mai evoluat pentru o formaţie de club din sezonul 2005/2006. Din 2006, Ilie a devenit impresar, iar în perioada 2007/2008 a ocupat funcţia de manager al Stelei. De asemenea, Adrian Ilie a evoluat de 54 de ori în echipa naţională, reuşind să înscrie de 13 ori.


Intră acum și în grupul de