CS Universitatea Suceava va înfrunta formaţia austriacă UHK Krems în sferturile de finală (Handbal, Challenge Cup)


Intră acum și în grupul de

La Viena a avut loc ieri tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Challenge. În această fază a competiţiei, CS Universitatea Suceava va întâlni într-o dublă manşă formaţia austriacă UHK Krems. Meciul tur va avea loc pe 28 sau 29 martie la Krems pentru ca returul să se dispute pe 4 sau 5 aprilie la Suceava.

După ce a i-a eliminat pe italienii de la Bologna United şi pe portughezii de la Sao Bernardo, handbaliştii suceveni sunt gata să facă pasul spre semifinalele Cupei Challenge. Sorţii nu au vrut ca două din cele trei reprezentante ale României (CSU Suceava, UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău) să se întâlnească în sferturi şi au scos în calea „studenţilor” pe UHK Krems.

În competiţia internă, austriecii au terminat sezonul regulat pe locul 5 şi au obţinut astfel dreptul de a participa în play-off. Până să ajungă în sferturile de finală unde vor da piept cu CS Universitatea, austriecii de la Krems au trecut în 16-imi de formaţia elveţiană Pfadi Winterthur, 34-30 în tur şi 27-30 în retur iar în optimile de finală, adversarii studenţilor i-au depăşit pe ucrainienii de la Dinamo Poltava, 32-26 în deplasare şi 25-26 pe teren propriu.


Intră acum și în grupul de