Cetatea, gata de luptă! (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Murariu este optimist înaintea primului său meci în calitate de antrenor principal al Cetăţii. Tehnicianul sucevenilor a vorbit joi despre primul joc al „galben-albaştrilor” din returul Ligii a II-a. Murariu este decis să câştige punct sau puncte în partida de sâmbătă, la Bacău, contra FCM-ului din localitate. „Întâlnim o echipă în suferinţă de puncte ca şi noi. Ştim stilul de joc al celor de la FCM Bacău şi mergem acolo să obţinem un rezultat care să ne satisfacă”, a declarat principalul grupării din „Areni”.

Tehnicianul Cetăţii Suceava este la curent şi cu ultimele noutăţi din tabăra băcăuanilor. Totodată, Ovidiu Murariu este conştient că FCM Bacău s-a întărit considerabil în această iarnă, dar rezultatele bune obţinute de adversarii de sâmbătă în jocurile amicale nu-l înspăimântă. “Într-adevăr au avut evoluţii bune şi se vede că au achiziţionat câţiva jucători valoroşi şi aici mă refer la Câmpeanu, Neagu sau Boboc, dar noi vom încerca să anihilăm punctele lor forte şi să ne impunem jocul nostru. Nu mergem la Bacău să facem un 0-0. Va fi un joc important pentru ambele echipe şi sunt convins că va conta rezultatul şi nu spectacolul, mai ales că acum terenurile nu se prezintă într-o situaţie foarte bună. Cu siguranţă va fi un joc de luptă în care va conta mult voinţa jucătorilor”, a declarat Ovidiu Murariu.

După ce miercuri principalul botoşănenilor, Cristi Popovici, a pronosticat că sucevenii nu vor obţine niciun punct în primele patru etape, Ovidiu Murariu a ţinut să-i răspundă tehnicianului de la Botoşani. „Nu mi-am fixat niciun un număr de puncte pentru primele patru etape, însă nu cred că nu vom obţine niciun punct aşa cum a spus unul dintre colegii de breaslă”, a precizat Murariu. Cetatea Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 11, pe FCM Bacău, în deplasare, într-un meci contând pentru etapa a XVIII a din Liga a II-a.


Intră acum și în grupul de