Acasă Sport Petru Ghervan: „Vrem să câştigăm meciul cu Ştiinţa Bacău, pentru că este...

Petru Ghervan: „Vrem să câştigăm meciul cu Ştiinţa Bacău, pentru că este foarte important pentru noi” (Handbal masculin, Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 11.00, sala LPS Suceava va fi martora unei noi dispute de pomină din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin. După victoria din meciul cu Dinamo în campionat şi după calificarea în sferturile Challenge Cup cu un bilanţ de două succese în disputa cu Liberty Sao Bernardo, handbaliştii suceveni se află din nou în faţa unui joc de totul sau nimic, adversară urmând să le fie Ştiinţa Bacău. După înfrângerea din partida cu U Cluj, sportivii suceveni îşi doresc să revină la capitolul victorii şi să treacă de cealaltă reprezentantă a României din Challenge Cup.

„În mod sincer nu cred că am fi putut face mai mult la Cluj pentru că echipa gazdă era „setată” pe victorie şi şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu mai repeta eşecul din disputa cu HC Odorhei. Imprecizia noastră pe final, coroborată cu câteva greşeli clare în faza de apărare şi cu un moment mai neinspirat al portarilor noştri a făcut să pierdem la Cluj. Pentru noi este important să ne revenim, pentru că oboseala nu cred că şi-a spus cuvântul în jocul din Ardeal, unde am revenit puternic în repriza secundă. Un lucru deosebit îl reprezintă momentul Adomnicăi, sportivul nostru fiind eliminat pe nedrept în urma unei faze în care a fost împins evident şi a căzut în mijlocul băncii de rezerve adverse. Sper ca acest caz să fie judecat cu obiectivitate şi jucătorul nostru să nu fie suspendat”, a afirmat directorul tehnic al CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan.



Vineri, sala de sport a LPS Suceava va fi din nou în fierbere la meciul dintre reprezentantele Moldovei în Challenge Cup şi în Liga Naţională, CS Universitatea Suceava şi Ştiinţa Bacău. „Derbiul handbalistic al Moldovei este esenţial pentru noi şi vrem să-l câştigăm. Sunt absolut convins că va fi un meci extrem de dificil, pentru că din nou întâlnim o formaţie care vine după un eşec neprogramat, băcăuanii având şi susţinerea a 30 de suporteri. Avem nevoie de sprijinul publicului sucevean la meciul cu Ştiinţa Bacău şi cred că dacă ne vom mobiliza exemplar vom învinge”, a declarat directorul tehnic al CSU Suceava, Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version