Rădoi nu pleacă de la Al-Hilal


Intră acum și în grupul de

Deja speriaţi că îl pot pierde pe Cosmin Olăroiu, fanii lui Al-Hilal au mai avut un motiv de îngrijorare în ultimele zile. „Dacă pleacă şi Rădoi, în cazul în care Cosmin ne va părăsi…“, a fost gândul care i-a chinuit pe suporteri. Pentru a linişti apele, fostul căpitan al Stelei a ţinut să clarifice ieri lucrurile. „E adevărat că prezenţa lui Oli e foarte importantă pentru mine şi a contat mult în decizia mea de a semna cu Al-Hilal, dar nu sunt dependent de el. Sunt un fotbalist profesionist şi îmi voi respecta contractul cu Al-Hilal, chiar dacă Olăroiu va pleca. Am văzut şi eu tot felul de zvonuri cum că o să-mi reziliez contractul dacă Oli nu va mai fi antrenor, însă astea sunt doar minciuni. Eu rămân la Al-Hilal“, a declarat Rădoi.

Manifestările de simpatie ale suporterilor lui Al-Hilal la adresa lui Cosmin Olăroiu ating cote incredibile. În ultimele zile, ei au „bombardat“ site-ul FIFA, trimiţând peste 220.000 de mailuri în care au reclamat intervenţia guvernului saudit în demiterea lui Olăroiu. Fanii cer ca Federaţia din Riad să fie dezafiliată de FIFA din cauza amestecului politicii în fotbal! În faţa avalanşei de mesaje venite din Arabia Saudită, site-ul FIFA a cedat, mailul fiind, pur şi simplu, blocat.

Situaţia lui Olăroiu rămâne incertă la Al-Hilal. El nu a condus nici antrenamentul de ieri, însă şeicii îşi continuă demersurile pentru a-l convinge să nu plece. Până la lămurirea situaţiei, fanii intenţionează să meargă la meciul de joi, cel cu Al-Shabab, îmbrăcaţi în tricoul României şi cu bannere pe care să fie imprimată poza lui Olăroiu, lângă cea a revoluţionarului argentinian, Che Guevara.


Intră acum și în grupul de