Victoria, singura variantă cu Sportul Studenţesc (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Fotbaliştii de la Cetatea sunt decişi ca la meciul de sâmbătă cu Sportul Studenţesc să pună capăt şirului interminabil de meciuri fără victorie. De la ultimul succes obţinut de echipa locală de fotbal a trecut mai bine de jumătate de an. Pe 30 august 2008, Cetatea a dispus cu 3-1 de FC Snagov, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii a II-a. De atunci, “galben-albaştrii” au mai câştigat partida cu Prefab Modelu însă călărăşenii s-au retras ulterior din campionat şi cele trei puncte au fost anulate.

Antrenorul Ovidiu Murariu a vorbit la conferinţa de presă de ieri despre situaţia în care se află Cetatea. În opinia sa, echipa are nevoie disperată de o victorie. „Suntem într-o situaţie atât de delicată încât nu avem altă variantă pentru acest joc decât victoria. Toată lumea aşteaptă să facem un joc bun şi să obţinem cele 3 puncte atât de importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Băieţii s-au pregătit foarte bine în această iarnă, suntem cu toţii foarte determinaţi şi de aceea nu vrem să dezamăgim”, a declarat Ovidiu Murariu.

Stănescu, Dumitru şi Streinu lipsesc sâmbătă

Accidentat la muşchii inghinali, juniorul Vlad Stănescu nu a fost oprit de antrenori în lotul pentru confruntarea cu Sportul Studenţesc. În afara lotului au rămas şi suspendaţii Dumitru şi Streinu dar şi Breniuc, Ailenii, Corneanu, Tomescu şi Duman, jucători care nu au intrat în vederile lui Ovidiu Murariu pentru această partidă. Iată care sunt cei 18 jucători care vor intra mîine în cantonamentul de la Pensiunea Casa Jenica: Roheţki, Luca – portari, Sevaciuc, Bernard, Halip, Feraru, Martin – fundaşi, Onciu, Celpan, Golofca, Şuleru, Moldovan, Negru, Azaharioaei – mijlocaşi, Homneac, Colban, Romaniuc, Guriţă – atacanţi.


Intră acum și în grupul de