Acasă Sport CSMU LPS Suceava şi-a măsurat forţele cu Constam Buzău (Volei masculin)

CSMU LPS Suceava şi-a măsurat forţele cu Constam Buzău (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Înainte de meciul doi din cadrul fazei a II-a a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, în care urmează să întâlnească în deplasare gruparea CSM Bucureşti, CSMU LPS Suceava a disputat un meci de pregătire în compania echipei Constam Buzău. Formaţia buzoiană, care a încheiat pe locul VI actualul sezon al diviziei A1, s-a impus în toate cele patru seturi disputate.

„Chiar dacă am pierdut sunt mulţumit de modul în care s-au comportat jucătorii noştri. Am întâlnit o echipă bună şi orice dispută în compania unei grupări de valoare reprezintă o experienţă pozitivă pentru o parte din tinerii noştri jucători. Avem un moral bun înainte de partida cu CSM Bucureşti şi sper să facem un meci bun. Dacă ne vom concentra pe jocul nostru şi vom elimina greşelile la serviciu şi preluare îi putem surprinde pe adversarii noştri” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.



Reamintim faptul că în primul meci al triplei dispute din cadrul fazei a II-a a turneului play-off dintre CSMU LPS Suceava şi CSM Bucureşti, sucevenii s-au impus cu 3 – 2. În cazul în care gruparea suceveană va ceda în meciul ce va avea loc azi la Bucureşti, partida decisivă dintre cele două formaţii se va juca în data de 21 martie în sala „Unirea” din Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version