Cinci medalii obținute de tinerii suceveni participanți la Campionatul Mondial de Karate Shotokan 2019


Intră acum și în grupul de

În perioada 24-27.05.2019 s-a desfășurat la București a 10-a ediție  a CAMPIONATULUI MONDIAL DE KARATE SHOTOKAN, unde au participat 1.513 de sportivi de la 68 de cluburi, din 32 de țări (România, Italia, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Republica Dominicană, Algeria, Turcia, Polonia, Kazakhstan, Egypt, India, Republica Moldova, Pakistan, Norvegia, Azerbaijan, Kirghizstan, Algeria, Armenia, Austria, Cypru, Anglia, Estonia, Franța, Georgia, Israel, North Macedonia, Rusia, Suedia, Turkmenistan, SUA, Uzbekistan).

La 10th World Shotokan Championships a participat și CLUBUL DE KARATE KITA din SUCEAVA cu un număr de cinci sportivi antrenați de sensei Olariu Anamaria, centură neagră-nidan, aceștia obținând cinci medalii.

Rezultatele sunt următoarele:

–              GUȘĂ RALUCA LARISA-MEDALIA DE AUR la kumite minicadeți 12-13 ani, +65kg,

–              ȘUIU VERONICA – MEDALIA DE BRONZ- kata echipe 10-11 ani,

–              MAFTEI SARA MARIA- MEDALIA DE BRONZ – kumite echipe 8-9 ani,

–              DOMȘA DELIA – MEDALIA DE BRONZ – kumite 10-11 ani -25kg,

–              ANITA SILVIU – MEDALIA DE BRONZ – kumite juniori +76 kg,

C.S. KITA Suceava reprezentând România alături de alte cluburi din țară, a reușit să urce pe podium de 5 ori contribuind la completarea palmaresului lotului național cu o medalie de aur și 4 medalii de bronz.

La acest campionat mondial s-au calificat 8 sportivi partcipând doar 5 din motive financiare. Cei 5 participanți s-au întors toți cu medalii.

Felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute dar și părinților care i-au susținut din toate punctele de vedere.

Polițiștii suceveni îi felicită pe toți acești tineri minunați care fac cinste comunității nostre și reprezintă un model pentru generația lor.

„Bravo copii! Mulți ați avut parte de lupte în adevăratul sens al cuvântului, care v-au pus la încercare rezistența, autocontrolul, viteza și concentrarea psihică!” au transmis polițiștii suceveni. (Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de