Castorii Suceava Streetball l-a adus pe Ștefan Mandachi pe terenul de baschet. Athletic Constanța a câștigat marele premiu de 4500 lei


Intră acum și în grupul de

Pentru al treilea sezon consecutiv Suceava a găzduit o etapă din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball și a oferit șansa tinerilor jucători suceveni de a participa la o competiție din calendarul internațional FIBA 3×3.

Nici vedetele nu au stat departe de terenul de baschet în acest week-end, la eveniment participând mai multe personalități locale, care au evoluat într-un meci demonstrativ.

Ștefan Mandachi, patronul rețelei de restaurante Spartan și omul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, alături de rapper-ul Vikloth și de ziaristul Marius Cucoș au evoluat în echipa Iulius Mall, care s-a duelat cu echipa Castorii din care au făcut parte Daniel Prorociuc, consilier local, Sorin Rață, președintele CSU Suceava și Eduard Valentin Dumitrescu, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică de informatică.

Tânărul olimpic, îndrumat de profesorii Daniela Marcu și Liviu Pânzaru, a fost premiat cu un ceas Tissot oferit de importatorul și distribuitorul Albini Prassa.

Peste 200 de jucători au participat la Castorii Suceava Streetball, la toate categoriile de vârstă. Câștigătoarea Cupei României la baschet 3×3, Athletic Constanța a câștigat competiția masculină, după trei meciuri de foc în sferturile de finală, semifinale și finală, fiecare dintre ele câștigate la diferențe de maxim trei puncte.

Constănțenii au mers până la capăt și încasat un cec în valoare de 4500 de lei, deși au avut destul peripeții pe drumul spre Suceava, cauzate de furtunile care au lovit România în week-end.

Onorurile pentru cei mai buni jucători ai turneului de la Suceava la categoriile Open, feminin și masculin, le-au revenit lui Cezar Bărăgău, de la Athletic Constanța și Dariei Flisc, de la Power Rangers, care au primit la rândul lor câte un ceas marca Tissot.

Rapper-ul Vikloth și dansatorul Alexandru Andronic din trupa Stradal Crew au animat finalul zilei de duminică, iar spectatorii au fost la rândul lor vedete pe terenul de baschet în concursurile cu premii care le-au fost dedicate. Castorii Suceava Streetball a fost organizat de către Sport Arena Streetball și clubul Castorii Suceava cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava și al Consiliului Local Suceava prin programul de finanțare nerambursabilă și a fost susținut de către Iulius Mall (C.P.)


Intră acum și în grupul de