Ghionea s-a accidentat la genunchi (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Căpitan al Stelei după plecarea la Al-Hilal a lui Mirel Rădoi, Sorin Ghionea, a resimţit din plin ghinionul care pare să învăluie banderola de căpitan din Ghencea. Deşi nici el nu este străin de accidentări, Ghionea pare să ia şi exemplul fostului căpitan, Rădoi, care era mai des accidentat decât apt de joc. Fundaşul va absenta, cel mai probabil, o lună de pe teren.

Incidentul s-a produs în timpul antrenamentului de marţi al echipei din Ghencea. Ghionea, suspendat pentru două partide la echipa naţională, se antrena sub comanda lui Marius Lăcătuş deoarece nu avea drept de joc pentru reprezentativa lui Piţurcă. Tehnicianul “roş-albaştrilor” a ţinut o şedinţă de pregătire foarte dură marţi, iar căpitanul echipei nu a reuşit să o termine aşa cum şi-ar fi dorit. Suprasolicitarea i-a făcut genunchiul să cedeze, fotbalistul părăsind şedinţa de pregătire mai devreme decât era prevăzut. Motivul a fost o entorsă, s-a descoperit apoi, iar Ghionea sare din schemele lui Lăcătuş aproximativ o lună.

Steaua va trebui să se bazeze în apărare pe unul dintre jucătorii mai puţin folosiţi, cele mai plauzibile variante sunt Eugen Baciu, eterna soluţie de pe banca de rezerve, şi Alexandru Tudose, care nu a dezamăgit la Steaua II de când a fost readus la echipă de la Gloria Buzău. “Pare să fie vorba de o entorsă la genunchi. Să sperăm că va rămâne în acest stadiu, sau poate a fost sperietura mai mare decât accidentul în sine”, a declarat tehnicianul Marius Lăcătuş.


Intră acum și în grupul de