Calificarea echipei de juniori I a LPS Suceava la turneul semifinal, la mâna băcăuanilor (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

Duminică 5 aprilie LPS Suceava se vor desfăşura meciurile din ultimul act al seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin juniori I. Echipa LPS Suceava va întâlni pe teren propriu de la ora 12.00 formaţia HC Vaslui, ultima clasată, dar va avea „urechile ciulite” la rezultatul partidei CSŞ Bacău – Şcoala Generală Nr.3 Adjud. Dacă liderul la zi al seriei, CSŞ Bacău formaţie care a pierdut un singur joc din cele 14 disputate învinge, atunci echipa LPS Suceava va putea participa şi ea la turneul semifinal situându-se pe locul III în clasament cu un punct peste gruparea vrânceană.

„Deşi formaţia din Bacău nu mai are nevoie de niciun punct pentru a putea accede la turneul semifinal sunt absolut convins că îşi va apăra şansa cu cinste. Sigur, există situaţii în care în cazul în care sunt două echipe din acelaşi judeţ se mai pot petrece şi accidente, însă diferenţa de valoare între băcăuani şi cei din Adjud este cam mare.

Este păcat că posibilitatea de a participa la turneul semifinal nu a depins direct de noi, dar eu zic că merităm să ajungem acolo” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava, Petru Brânduşe. Turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin al juniorilor I va avea loc în perioada 13 – 17 aprilie într-o locaţie care va fi stabilită după terminarea sezonului regulat.


Intră acum și în grupul de