CSMU LPS Suceava întâlneşte „armia” olteană în primul meci al turneului de calificare în Divizia A1 (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

În perioada 3 – 5 mai la Braşov se va desfăşura turneul de promovare în Divizia A1 de volei masculin. CSMU LPS Suceava se va lupta pentru accesul în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc cu formaţiile SCMV Braşov, Phoenix Şimleul Silvaniei şi SCMU Craiova, doar două dintre aceste grupări urmând a promova la finele competiţiei.

Duminică 3 mai, în prima zi a turneului de calificare în Divizia A1 de volei, CSMU LPS Suceava va întâlni în cel de-al doilea meci al zilei formaţia SCMU Craiova, urmând ca luni să joace cu Pheonix Şimleul Silvaniei, în ultimul meci adversara sucevenilor fiind echipa gazdă a turneului SCMV Braşov.

„Tragerea la sorţi a meciurilor din turneul de baraj ne avantajează, în primul meci urmând să întâlnim echipa pe care o cunoaştem cel mai bine, pentru ca abia în ultima partidă să jucăm contra echipei gazdă. Este bine că jucăm în prima partidă cu SCMU Craiova şi chiar dacă am pierdut toate partidele jucate în compania oltenilor dacă prindem o zi bună putem câştiga, diferenţa de valoare între echipele noastre fiind insesizabilă, majoritatea seturilor pe care le-am cedat în faţa oltenilor putând fi foarte bine câştigate de noi.

Mai complicate vor fi partidele cu formaţiile ardelene care au experienţă şi tradiţie, însă cred că ne putem descurca. Oricum, primul meci este cel mai important pentru că dacă vom învinge avem un moral excelent pentru jocurile ce vor urma”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de