O victorie şi două înfrângeri, deocamdată, pentru echipa LPS Suceava la turneul semifinal (Handbal masculin juniori I)


Intră acum și în grupul de

La capătul a trei zile de jocuri în cadrul grupei a II-a a turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I echipa LPS Suceava are un bilanţ de o victorie şi două înfrângeri. În prima zi a competiţiei găzduite de sala „Romeo Iamandi” din Buzău, formaţia suceveană a întâlnit gruparea LPS Banatul Timişoara. Partida a fost echilibrată până la finele primei reprize, timişotenii înscriind în acel moment 4 goluri consecutive. Scorul final al disputei LPS Suceava – LPS Banatul Timişoara a fost 23 – 31.

În cel de-al doilea lor meci la turneului semifinal, handbaliştii de la LPS Suceava i-au avut ca adversari pe cei de la Dinamo Baumit Bucureşti. Evoluând mult mai exact decât în prima partidă cu LPS Banatul Timişoara, sucevenii au reuşit să se impună cu scorul de 32 – 27. Meciul s-a decis în ultimele 10 minute în care elevii profesorului Petru Brânduşe au fost mai lucizi în atac decât bucureştenii.

Dacă în întâlnirea cu Dinamo Baumit Bucureşti totul a mers ca „pe roate” pentru suceveni, în meciul trei cel cu CSŞ Făgăraş s-a ratat incredibil şi în consecinţă LPS Suceava a cedat cu 15 – 25.

„Toate echipele aflate în această grupă a turneului final sunt de valori apropiate şi fiecare are cel puţin câte o înfrângere după primele trei partide disputate. Dacă în meciul cu LPS Banatul Timişoara se poate spune că bănăţenii au fost mai calmi şi mai organizaţi decât noi, în partida cu CSŞ Făgăraş, în care am marcat doar 15 goluri, s-au ratat nu mai puţin de 35 de acţiuni la poartă. În aceste condiţii este greu de câştigat cu orice echipă din campionat.

Oricum, în pofida a două accidentări destul de serioase şi a oboselii inerente după un maraton de jocuri, ne păstrăm şansele de calificare pentru noi esenţiale fiind ultimele două partide cu Grupul Şcolar „Unirea” Cluj şi LPS Buzău” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava, Petru Brânduşe.


Intră acum și în grupul de