CSM Bucovina Suceava nu se teme de turneul play – out (Rugbi)


Intră acum și în grupul de

La fel ca şi în sezonul precedent, CSM Bucovina Suceava va lupta pentru evitarea retrogradării în cadrul turneului play – out al Diviziei Naţionale de rugby. După tragerea la sorţi a seriilor Diviziei Naţionale pentru campionatul 2008 – 2009, sucevenii erau conştienţi de faptul că era greu de ţintit mai sus în condiţiile în care din seria I au făcut parte echipe ca Dinamo, Farul Constanţa sau U Cluj.

În aceste condiţii, nu va fi deloc uşor pentru rugbiştii suceveni deoarece vor trebui să lupte în turneul play-out cu echipele Olimpia Bucureşti, CFR Braşov, Cleopatra Constanţa, Rulmentul Bârlad şi Poli Iaşi.

„Şi în sezonul trecut am jucat în turneul play – out şi zic eu că ne-am descurcat onorabil. Nu se putea mai mult într-o serie cu Dinamo, Farul Constanţa şi U Cluj. Din punctul meu de vedere echipa pe care o pregătesc în acest moment este mult mai omogenă şi mai experimentată decât cea din sezonul precedent şi cred că putem învinge oricare din formaţiile cu care ne luptăm în play – out. Trebuie să ne străduim pentru cei care au avut încredere în noi şi ne-au sprijinit şi sunt convins că nu-i vom dezamăgi” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Turneul play – out al Diviziei Naţionale de rugby va avea o desfăşurare inedită, turul urmând să se dispute în lunile aprilie şi mai, iar returul în lunile august şi septembrie.


Intră acum și în grupul de