CSMU LPS Suceava se pregăteşte pentru barajul de promovare în Divizia A1 (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Au mai rămas mai puţin de zece zile până la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin şi sportivii de la CSMU LPS Suceava se află în febra pregătirilor. Elevii profesorului Victor Pancu lucrează la capitolul tehnico – tactic, singura verificare a potenţialului real de joc fiind programată pentru ziua de miercuri 29 aprilie atunci când vor întâlni într-un meci amical formaţia VCM LPS Piatra Neamţ, pentru ca apoi în perioada 3 – 5 mai la Braşov să lupte pentru un loc în primul eşalon valoric al voleiului românesc.

„Ştim că ne aşteaptă un turneu dificil şi am încercat să ne pregătim cât mai bine pentru acest eveniment. Avem o echipă competitivă şi echilibrată şi cred că avem o şansă bună să ne luptăm pentru promovare.

Ar fi fost bine să avem mai multe oportunităţi de verificare sau cel puţin să putem face mai multe antrenamente împreună pentru crearea unui climat de supercompetiţie în echipă. Oricum, noi ne vom „bate” cu cei de la Phoenix Şimleul Silvaniei, SCMU Craiova şi SCMV Braşov pentru un loc care să ne permită accesul în primul eşalon valoric al voleiului românesc pentru că merităm să revenim în elită acolo unde am fost ani de-a rândul şi avem o formaţie bine închegată şi valoroasă”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de