FC Marginea – Dorna Vatra Dornei joacă în finala fazei judeţene (Cupa României)


Intră acum și în grupul de

FC Marginea şi CSM Dorna Vatra Dornei sunt finalistele ediţiei din acest an a fazei judeţene a Cupei României la fotbal. FC Marginea, liderul Seriei I din Liga a V-a s-a impus cu 2-0 în confruntarea cu Unirea Boroaia. Golurile mărginenilor au fost marcate de juniorul Olărean, în minutul 45, şi de Melniciuc, în minutul 90, din lovitură de pedeapsă, echipa antrenată de Vasile Bălan obţinând calificarea în ultimul act al competiţiei, finala fiind programată pe 21 mai, cel mai probabil pe „Areni”.

În cea de-a doua semifinală a zilei de miercuri, Rapid III Suceava a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-0, după prelungiri, de Dorna Vatra Dornei. Scorul a fost alb după disputarea primelor 90 de minute, chiar dacă oaspeţii au ratat în timpul regulamentar o lovitură de la 11 metri prin Nemeş. Golurile învingătorilor au fost marcate de Iuga în minutul 103 şi veteranul Ilie Groza în minutul 111.

Rapid III: Sburlea – Ionăşan, Sava, Boca, Brânză, P. Bosancu, Leonte, Coţofrei, Marmeliuc, Turineac, Grămadă. Au mai intrat Mihalache şi Brezan.

Dorna: Gavriloaia – Paraschiv, Ciobanu, A. Ciurlă, C. Ciurlă, Iuga, Ţifui, Vizitiu, Nemeş, Casper, Hriţcu. Au mai intrat Iacobăţ, Szekely şi Groza.


Intră acum și în grupul de