Un bărbat a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral deschis după ce a fost lovit de cupa unui buldoexcavator


Intră acum și în grupul de

Un accident de muncă s-a produs miercuri, pe un șantier din Cîrlibaba. Un grup de muncitori descărcau material interfibră din remorca unui camion, inclusiv cu ajutorul unui buldoexcavator.

La un moment dat, un bărbat a fost surprins şi accidentat de cupa utilajului suferind leziuni în capului. 

Bărbatul s-a deplasat la domiciliul său din comuna Ciocăneti, iar ulterior, simţindu-se rău, a solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul Mununicipal Vatra Dornei, unde, în urma îngrijirilor, medicale acordate s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis; cuatoragie dreaptă; epiutaxix oprit spontan; cefalee; cădere accidentală de pe un utilaj; declarativ accident de muncă, pacientul a fost trimis la UPU Suceava”.

În cauză, poliția a notificat I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de