Iubitorii sportului sucevean au un nou magazin de articole sportive


Intră acum și în grupul de

Luni, pe strada Universităţii vizavi de Observatorul Astronomic s-a deschis un magazin de articole sportive aparţinând lui Răzvan Bernicu, fost handbalist al echipei CS Universitatea Suceava, actualmente antrenor şi jucător la HC Champcevinel, formaţie de Liga a IV-a din Franţa. După ce un preot, fost sportiv şi el, a sfinţit magazinul, cunoscătorii, antrenori şi profesori de sport de marcă din Suceava au apreciat calitatea produselor afişate.

De la produse marca Adidas, Puma, Reebok, continuând cu articole marca Hummel şi Kempa, cei care se află în mijlocul performanţei sportive au găsit ceea ce căutau. Cei care se ocupă de fotbal, handbal, volei sau baschet şi nu numai ei pot găsi în magazinul „Vandeya” mingi, echipamente şi alte accesorii necesare activităţilor sportive de performanţă şi nu numai.

De la momentul festiv de deschidere nu au lipsit nici componenţii echipei CS Universitatea Suceava, Adrian Chiruţ şi Adrian Mitrea, foşti colegi de echipă cu Răzvan Bernicu, cei doi felicitându-l pentru eveniment şi asigurându-l că va fi primul de la care vor cumpăra echipament sportiv.

„Am dorit să fac ceva pentru cei care doresc ceva de calitate şi ştiu ce se întâmplă în lumea sportului şi sunt la curent cu evoluţia pieţei de echipament. Oricum, magazinul meu nu este unul numai pentru cunoscători şi cei care doresc echipament de firmă, existând şi tricouri şi alte accesorii de calitate la preţuri accesibile.

Cei care nu au găsit expusă marfa pe care o doresc, pot face comandă din catalogurile pe care le avem la dispoziţie şi pot achiziţiona echipamentul sportiv dorit, începând cu tricouri şi finalizând cu porţi de fotbal sau handbal.
Acesta este doar un început pentru mine, magazinul „Vandeya” fiind cel care reprezintă deschiderea pentru o primă linie originală de echipament sportiv pe care doresc să o creez sub sigla „VD” a declarat proprietarul magazinul de echipament sportiv „Vandeya”, Răzvan Bernicu.


Intră acum și în grupul de