Echipa Şcolii Generale din Adâncata, locul III la faza naţională a Olimpiadei Sportului Şcolar, la categoria gimnaziu (Fotbal şcolar)


Intră acum și în grupul de

Baza sportivă „Ramiro” din Suceava a găzduit recent meciurile din cadrul turneului final al Olimpiadei Sportului Şcolar la fotbal pentru categoria gimnaziu. La competiţia organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Direcţia pentru Sport, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi clubul „Sporting” Suceava au participat şapte echipe.

Judeţul Arad a fost reprezentat de formaţia Şcolii Generale „Gheorghe Popovici” din Apateu, judeţul Bihor a fost reprezentat de echipa Grupului Şcolar Industrial din Şuncuiuş, judeţul Gorj a fost reprezentat de formaţia Şcolii Generale din Fărcăşeşti, judeţul Ilfov de echipa Grupului Şcolar „Doamna Chiajna” din localitatea Roşu, judeţul Mureş de echipa Şcolii Generale din Nazna, judeţul Vrancea de echipa Şcolii Generale din Coteşti, iar judeţul Suceava de echipa Şcolii Generale din Adâncata.

Cele şapte echipe au fost repartizate în două grupe, câştigătoarele grupelor urmând să joace finala pentru locurile I – II, ocupantele poziţiilor sedunde în grupe urmând a lupta pentru medaliile de bronz.

Din grupa A au făcut parte formaţiile reprezentative ale judeţelor Vrancea, Arad şi Gorj, în timp ce din grupa B au făcut parte echipele reprezentând judeţele Bihor, Mureş, Ilfov şi Suceava.

Micii fotbalişti din Adâncata pregătiţi de profesorul Marius Muntianu au învins cu 11 – 1 echipa reprezentând judeţul Mureş, cu 4 – 0 pe cea care reprezenta judeţul Bihor, dar au cedat la mare luptă scor 0 – 2 în faţa grupării reprezentând judeţul Ilfov. În urma acestor rezultate gruparea suceveană s-a clasat pe locul II în grupa B şi a jucat în finala pentru locurile III – IV împotriva echipei reprezentând judeţul Vrancea. La capătul unui meci extrem de echilibrat, echipa din Adâncata s-a impus cu scorul de 3 – 2 şi a intrat în posesia medaliei de bronz. În finala pentru locurile I – II, formaţia Grupului Şcolar „Doamna Chiajna” din localitatea Roşu (judeţul Ilfov) a întrecut cu scorul de 2 – 1 echipa Şcolii Generale „Gheorghe Popovici” din Apateu (judeţul Arad).

Din echipa Şcolii Generale din Adâncata care a reuşit să se claseze pe locul III în finala competiţiei de fotbal pentru categoria gimnaziu din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar au făcut parte jucătorii: Bogdan Amărculesei, Cătălin Scribon, Andrei Asăvoaie, Ionuţ Ilaş, Răzvan Airinei, Cosmin Rusu, Valentin Apăvăloaie, Marius Reuţ, Mihai Romaş şi Marius Grosu.

Un cuvânt bun pentru micii fotbalişti din Adâncata, pentru antrenorul lor Marius Muntianu, dar şi pentru organizatori şi în special pentru profesorul Constantin Pavel de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”.


Intră acum și în grupul de