Patru tinere din Suceava au fost cooptate în loturile naționale al României pentru Balcaniada de sărituri peste obstacole


Intră acum și în grupul de

Federația Ecvestră Română a selectat patru tinere din județul Suceava să facă parte din loturile naționale ale României la Balcaniada de sărituri peste obstacole care se va desfășura la Istanbul începând cu 27 august.

Potrivit Federației Ecvestre Române, la Balcaniadă, au fost selectate în loturile naționale patru tinere sportive din județul Suceava.

Astfel, România va fi reprezentată de Ioana Băișanu în lotul național de tineret, pentru probele de 1,35 m înălțime, Sofia Semenov, în lotul de juniori pentru probele de 1,25 m înălțime, iar Octavia Ilisoi a fost selectată în lotul de copii cu sărituri la 1,15-1,20 m.

Primele trei fac parte din loturile de patru care vor reprezenta România.

 Totodată, Alexia Coroamă, va concura la individual în lotul lărgit de copii al României.

Potrivit regulamentului, loturile sunt formate din câte opt sportivi pentru fiecare categorie, din care primii patru din lot concurează și pentru echipa României, dar și individual, în timp ce următorii patru doar individual, punctele acestora nefiind contabilizate în dreptul echipei naționale.

Cele patru tinere din județul Suceava au fost selectate în urma acumulării punctajului necesar în competițiile interne și internaționale din ultimele șapte luni, ceea ce confirmă că școlile de călărie din Suceava au performanțe. (N.B.)


Intră acum și în grupul de