Acasă Sport Ioan Radu, mulţumit cu acest egal. Marian Pană crede că rezultatul a...

Ioan Radu, mulţumit cu acest egal. Marian Pană crede că rezultatul a fost echitabil


Intră acum și în grupul de

“A fost un meci greu şi plin de încărcătură aşa cum ne şi aşteptam. Mă bucur pentru băieţi pentru că au muncit cu adevărat pentru acest punct. Le-am cerut înaintea meciului să se dăruiască şi au făcut-o. Nu ştiu dacă rezultatul de egalitate avantajează pe cineva, dar cert este că lupta continuă. Cu siguranţă va trebui să câştigăm puncte şi în alte jocuri din deplasare.

E bine că am spart gheaţa, pentru că jucătorii erau apăsaţi de faptul că nu câştigaseră niciun punct pe un teren străin. Jocul de azi am fi putut să-l şi câştigăm, dar la fel de bine puteam să şi pierdem. Am avut acele bare şi de aceea cred că ne-a lipsit puţin norocul”, a spus principalul Ioan Radu.



“Per total cred meciul s-a încheiat cu un rezultat echitabil. Noi am jucat mai bine în prima repriză, iar Cetatea în a doua. Din păcate m-am confruntat cu câteva probleme mari la acest meci. La pauză patru jucători au venit şi mi-au spus că nu mai pot evolua. Am fost nevoit să joc cu doi juniori după accidentarea portarului Sardescu. Cum am spus şi înainte de acest joc, lupta pentru salvare continuă. Scorul de azi nu ajută pe niciuna dintre echipe”, a declarat Marian Pană, care după ce Cetatea a înscris golul al doilea a părăsit banca tehnică a echipei sale şi a urmărit finalul întâlnirii aproape de intrarea la vestiare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version