PSD recunoaşte că echipa de handbal a Sucevei e mai eficientă decât parlamentarii judeţului


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare din 7 iunie, Ioan Corjuc, a recunoscut luni, că rezultatele pe care le-a obţinut echipa de handbal a Sucevei de-a lungul evoluţiei în Challenge Cup ajută mai mult la promovarea imaginii judeţului decât au reuşit să facă până acum parlamentarii şi europarlamentarii din Suceava.

Corjuc, care candidează pe lista PSD pe un loc care nu este eligibil, a explicat, într-o conferinţă de presă, că întreaga campanie de ajungere în finala Cupei, desfăşurată de echipa CS Universitatea, a condus la atragerea unui capital însemnat de imagine pozitivă la adresa judeţului Suceava.

„Felicit echipa de handbal şi vreau să spun că această echipă face mai mult pentru Suceava, pe planul promovării imaginii judeţului, decât au făcut parlamentarii şi europarlamentarii noştri până acum”, a menţionat Ioan Corjuc. Tânărul politician sucevean a mai spus că din punctul său de vedere cei nominalizaţi nu ar trebui să se supere pentru că nu pot fi puse pe acelaşi cântar rezultatele şi nici eforturile.


Intră acum și în grupul de