Remiză albă în disputa dintre FC Argeş şi FC Vaslui


Intră acum și în grupul de

FC Argeş a remizat, duminică, scor 0-0, cu FC Vaslui, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I, în care jucătorii şi suporterii piteşteni şi-au exprimat sprijinul faţă de patronul Cornel Penescu, afişând bannere şi purtând tricouri cu acesta. De altfel, arestul patronului se pare că le prieşte piteştenilor, care se motivează mai mult.

De cealaltă parte, FC Vaslui, echipa lui Viorel Moldovan era aproape obligată să meargă la victorie pentru că patronul doreşte loc de cupă europeană.

La intrarea pe stadion, spectatorii au primit din partea organizatorilor câte un tricou alb, inscripţionat pe faţă cu “Penescu liber” şi pe spate “Judecat în libertate”. De asemenea, jucătorii au intrat pe teren cu un banner pe care scria “Suntem alături de Penescu”, iar Ilie Penescu şi fiul finanţatorului argeşean, Andrei, au luat loc la tribuna oficială, fiind îmbrăcaţi cu tricouri pe care erau aceleaşi inscripţii.

Galeria lui FC Argeş a afişat un banner pe care scria “Restul patronilor când îi arestaţi?”, ca protest la adresa DNA, care a luat măsuri doar împotriva lui Cornel Penescu pentru corupţie în fotbal.

Întâlnirea dintre cele două a fost una fără emoţii, fără faze remarcabile, destul de lipsită de acţiune. Singura fază notabilă a fost în minutul 54, când Youssouf Kamara a reuşit să marcheze pentru FC Argeş, însă golul a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid.

În urma acestui rezultat, FC Vaslui se menţine pe locul 9, cu 42 de puncte, în timp ce FC Argeş ocupă poziţia imediat următoare, cu 38 de puncte.


Intră acum și în grupul de