Avanpremieră la turul finalei Challenge Cup (Handbal masculin – Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

În etapa a XXV-a, marţi de la ora 15.00, CS Universitatea Suceava va evolua pe terenul formaţiei UCM Reşiţa

Prima întâlnire din cele trei care se vor disputa în luna mai între UCM Reşiţa şi CS Universitatea Suceava va avea loc marţi, de la ora 15.00 în cadrul etapei a XXV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cele două formaţii româneşti care vor juca finala ediţiei 2009 a Challenge Cup au prilejul să se confrunte după partidele câştigate în competiţia europeană.

Handbaliştii suceveni care au revenit de la Berna şi au poposit la Timişoara, pentru ca apoi să ajungă la Reşiţa au ocazia să-i „cunoască” pe adversarii lor pe care-i vor reîntâlni în finala Challenge Cup, dar pot şi să se revadă cu colegii lor de generaţie care joacă în Banat, Ghiţă Irimescu, Mihuţ Pancu, Mihai Rohozneanu şi Florin Ciubotaru.

Cele două formaţii care vor juca marţi în penultima rundă a Ligii Naţionale se cunosc foarte bine şi partida se anunţă a fi deschisă oricărui rezultat. Sigur, se pot face multe speculaţii legate de partida de azi în care se întâlnesc antrenorul principal al naţionalei Aihan Omer şi cel secund Petru Ghervan şi mai pot interveni date din clasamentul la zi al Ligii Naţionale şi la ocuparea „lejeră” a locului VI la final de campionat, dar trebuie de dat credit unor sportivi care au demonstrat că totul se rezolvă pe teren.

Partida dintre UCM Reşiţa şi CS Universitatea Suceava se va disputa în devansul etapei a XXV-a a Ligii Naţionale care programează miercuri, 6 mai, meciurile:

CSM Oradea – Dinamo Baumit Bucureşti
Minaur Baia Mare – Ştiinţa Bacău
CS H&V Piteşti – Pandurii Tg.Jiu
HCM Constanţa – Poli Timişoara
U Cluj – Steaua
HC Odorhei – CSM Medgidia


Intră acum și în grupul de