FC Cetatea Suceava a cedat ca de obicei. (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Ceahlăul Piatra Neamţ – Cetatea Suceava 1 – 0 ( 0 – 0)
Doar câteva secunde i-au lipisit Cetăţii Suceava să câştige un punct pe terenul liderului. După o primă repriză bună şi o a doua în care s-au mulţumit să se apere, „galben-albaştrii” au primit gol în primul minut al prelungirilor, Cebotaru înscriind pentru Ceahlăul.

Cetatea a mers la Piatra Neamţ fără 5 jucători, şansele sucevenilor de a obţine un rezultat pozitiv fiind reduse. Elevii lui Ioan Radu au fost însă foarte aproape de a scoate un egal preţios.
Prima repriză a fost dominată clar de suceveni. Cele mai importante ocazii ale Cetăţii au fost ratate de Homneac (13), Duman (16), Şuleru (22) şi Romaniuc (34).
Cea mai mare situaţie de a marca a gazdelor a fost în minutul 20, evident în urma unui penalti acordat gratuit de arbitrul Lucian Rusandu. A executat Bădescu în stânga lui Roheţki însă mingea a fost apărată de portarul sucevean.

Au evoluat formaţiile:
Ceahlăul: Hărăguţă – Burlacu, Forminte, Viţelaru, Barna – Achim, Cebotaru, Miron – Bădescu, Tudosă – Gafiţa. Antrenor: Florin Marin
Cetatea: Roheţki – Ailnei, Sevaciuc, Halip – Duman, Romaniuc, Onciu, Homneac, Şuleru – Negru, Dumitru. Antrenor: Ioan Radu

Ioan Radu e mulţimit de jocul sucevenilor

„Consider că am făcut un joc foarte bun astăzi, băieţii au luptat exemplar, însă acea neatenţie din minutul 91 ne-a costat scump. Pe final băieţii au făcut pasul înapoi, însă acest lucru s-a întâmplat involuntar, nimeni nu le-a cerut acest lucru. Cred că pe terenul liderului am practicat un fotbal de un bun nivel, iar acest lucru trebuie să ne dea speranţe că vom reuşi să terminăm cu fruntea sus acest sezon”, a declarat antrenorul Ioan Radu la finalul partidei de la Piatra Neamţ.

„Dacă după jocurile cu Buftea şi Ştiinţa a fost criticat de multă lume, acum trebuie să-i recunoaştem meritele lui Andrei, care prin intervenţiile sale a scos echipa din multe momente critice. Sperăm să o ţină tot aşa până la finalul sezonului”, a adăugat antrenorul Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de