Silviu Casandra a fost ales membru în consiliul Federaţiei Române de Atletism


Intră acum și în grupul de

Joi de dimineaţă şi până seara târziu a fost zi de alegeri la Federaţia Română de Atletism, acolo unde s-a decis conducerea structurii pentru următorii patru ani. Actualul preşedinte, Sorin Matei, a fost reales în funcţie, el câştigând detaşat duelul cu fosta mare atletă Doina Melinte.

Violeta Beclea Szekely a pierdut „la mustaţă” postul de vicepreşedinte al FRA, cei aleşi fiind Gabriela Szabo, Traian Badea, George Boroi şi Nicolae Curta.

Antrenorul şi atletul sucevean Silviu Casandra a câştigat detaşat lupta pentru poziţia de membru în consiliul Federaţiei Române de Atletism. Silviu Casandra va reprezenta regiunea de Nord-Est a României şi o va înlocui în funcţie pe botoşăneanca Dana Macovei. La alegerile de azi, Silviu Casandra a primit 108 voturi, Dana Macovei – 40, iar Elena Raţă – 25.

„Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, dar şi celorlalţi şi le promit că voi face totul să fiu la înălţime în noua postură. Sper să reuşesc să fac cât mai multe pentru atletismul din regiunea pe care o voi reprezenta. M-a surprins şi pe mine numărul mare de voturi. Pot spune că am fost susţinut şi de reprezentanţi ai zonei Ardealului, de unde este Cristina, primul ei antrenor şi cei din Zalău fiind alături de mine”, declarat Silviu Casandra.

Înainte de alegeri, FRA a decernat câteva trofee pentru rezultatele deosebite din 2008, printre cei premiaţi fiind Silviu şi Cristina Casandra, dar şi CSM Suceava.


Intră acum și în grupul de