Cetatea are infirmeria plină înaintea deplasării la Chiajna (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Înaintea ultimului joc din deplasare din acest sezon, programat sâmbătă, pe terenul Concordiei Chiajna, antrenorul Ioan Radu se confruntă cu destule probleme de efectiv.

Adrian Dumitru şi Mugur Bolohan au probleme medicale serioase. Atacantul transferat în iarnă de la FC Bârlad s-a ales cu o luxaţie la umăr, în partida cu Delta Tulcea şi cum medicii i-au recomandat repaus complet timp de 7 zile, Dumitru a sărit din schemă pentru meciul de sâmbătă. Situaţia lui Bolohan este oarecum similară şi el urmând să rateze următorul meci oficial al grupării sucevene. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a suferit o microruptură la muşchii aductori, iar în mod normal această leziune nu se poate vindeca mai repede de 12-14 zile. De altfel, Bolohan a plecat deja la un control în Capitală şi oficialii suceveni speră ca el să se recupereze mai repede, iar de săptămâna viitoare să se antreneze.

Tot la capitolul absenţe este trecut şi Vespazian Colban, diagnosticat cu o ruptură musculară profundă. Ioan Radu nu se va putea baza în acest final de sezon nici pe serviciile lui Claudiu Streinu. Fundaşul central al Cetăţii a fost la un consult la Bucureşti, la reputatul medic Liviu Bătineanu, iar concluziile acestuia nu sunt dintre cele mai optimiste. Astfel, Streinu are afectate meniscul şi ligamentele de la genunchi, iar pentru o vindecare completă este necesară o intervenţie chirurgicală destul de complexă. Perioada de recuperare ar putea dura până la 6 luni.

Chiar dacă nu are probleme medicale, Mihai Guriţă nu s-a pregătit în ultimele zile alături de colegii săi, el învoindu-se printr-un mesaj trimis preşedintelui Dumitru Moldovan, căruia i-a spus că trebuie să participe la un proces. Ieri, atacantul de 36 de ani şi-a reluat antrenamentele. “A venit şi Guriţă. Nu am ştiut nimic de el. Nu mi se pare normal cum a procedat”, a spus Ioan Radu, care a lăsat totuşi de înţeles că în cazul lui Guriţă va proceda la fel ca şi cu Sevaciuc. “Avem un obiectiv de îndeplinit şi în condiţiile în care sunt şi atâţia accidentaţi nu putem renunţa la Guriţă. Ne aşteaptă un meci extrem de dificil la Chiajna, unde vom întâlni o echipă din prima jumătate a clasamentului, fapt care spune multe”, a explicat tehnicianul grupării din Areni.


Intră acum și în grupul de