Speculaţiile legate de dubla confruntare dintre Reşiţa şi Suceava nu-şi au rostul!


Intră acum și în grupul de

Victoria Universităţii Suceava la Reşiţa, 27-25, a dat naştere la numeroase speculaţii cu privire la desfăşurarea celor două manşe a finalei Challenge Cup din acest an, multe dintre acestea ajungând şi la urechile directorului tehnic al „studenţilor”.

Petru Ghervan crede că toate acele ipoteze legate de duelul dintre antrenorul secund şi principalul naţionalei de handbal a României, precum şi suspiciunile referitoare la apariţia meciului în oferta câtorva case de pariuri nu au nicio legătură cu realitatea.

„Am văzut că sunt multe comentarii răutăcioase şi tocmai de aceea vreau să ştie toată lumea că meciurile acestea se joacă pe teren, nu la casele de pariuri sau la DNA. Pentru noi, a pierde acest trofeu acasă înseamnă a pierde probabil o şansă unică în viaţă. Nu trebuie să excludem varianta că Reşiţa ar putea câştiga trofeul dar dacă se va întâmpla asta publicul nostru trebuie să fie convins că noi am făcut tot ce a fost cu putinţă. Reşiţa este un adversar care a jucat bine în meciurile decisive. Este o echipă cu potenţial şi cu siguranţă rezultatul obţinut de noi pe terenul lor îi va ambiţiona foarte mult”, a declarat Ghervan.

Petru Ghervan a mai spus că victoria de la Reşiţa şi faptul că returul se va disputa la Suceava nu înseamnă o presiune în plus pentru jucătorii săi. „Pentru noi nu este nicio presiune. Noi nu ne-am înscris în Cupa Challenge cu obiectivul de a câştiga trofeul aşa cum e cazul Reşiţei. Ne dorim că câştigăm cupa dar nu va fi un capăt de ţară dacă nu vom reuşi asta. Avem ascendentul victoriei din tur şi vrem să terminăm sezonul cu capul sus. Şi dacă vom pierde va trebui să o facem după un joc bun al nostru. Nu trebuie să uităm că CS Universitatea Suceava spre deosebire de UCM Reşiţa este totuşi o echipă de mijlocul clasamentului în Liga Naţională”, a mai spus directorul tehnic al universitarilor.


Intră acum și în grupul de