Ciprian Anton, noul preşedinte al clubului FC Cetatea Suceava (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Vineri după amiază, după o analiză a situaţiei existente la clubul FC Cetatea Suceava, primarul municipiului Suceava Ion Lungu a decis schimbarea lui Dumitru Moldovan din funcţia de preşedinte a clubului sucevean. Cel care va conduce din acest moment gruparea suceveană este Ciprian Anton, manager la clubul Sporting Suceava.

Edilul şef al municipiului Suceava, Ion Lungu s-a referit şi la Dumitru Moldovan, omul pe care l-a numit în funcţia de preşedinte al grupării sucevene în anul 2005.

„Ştiu că a pus mult suflet pentru echipă şi nu pot decât să-i mulţumesc lui Dumitru Moldovan pentru efortul pe care l-a depus pentru gruparea suceveană. E adevărat că asupra activităţii sale planează acum unele suspiciuni. Eu nu bag mâna în foc pentru nimeni, însă cred că şi în cazul lui trebuie să funcţioneze prezumţia de nevinovăţie”, a precizat Ion Lungu.

O altă schimbare la nivelul conducerii clubului FC Cetatea Suceava a fost determinată de demisia de onoare a vicepreşedintelui Gheorghe Boghean. „Am venit împreună cu Dumitru Moldovan, am făcut echipă împreună, aşa că mi se pare normal să plec de la club odată cu dânsul. Le doresc celor care ne înlocuiesc să realizeze mai multe decât am făcut noi. Sper ca echipa suceveană să aibă un parcurs la nivelul aşteptărilor suporterilor în sezonul care urmează!”, a declarat Gheorghe Boghean.


Intră acum și în grupul de