Suceveanul Daniel Bălan a revenit la Steaua (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

După plecarea lui George Ogăraru, flancul drept al apărării Stelei rămăsese doar în Golanski. Tocmai pentru a rezolva această problemă, oficialii roş-albaştrilor au decis să-l repatrieze pe Daniel Bălan, jucător care încă se afla sub contract cu echipa din Ghencea.

Steaua a avut un nume nou la reunirea de ieri: Daniel Bălan! Fără prea mulţi bani pentru transferuri, steliştii au decis să readucă la bază jucători liberi de contract şi care odinioară se anunţau a fi promisiuni. De acest lucru a fost pus în temă şi Cristiano Bergodi care a cerut clubului să-i să pună la dispoziţie urgent un fundaş dreapta care să-i creeze concurenţă lui Pawel Golanski. Până acum, traseul fotbalistic al lui Bălan a fost presarat cu o serie de accidentări.

“Vin la Steaua cu gândul că cel mai bun trebuie să joace. Nu îmi e frică de concurenţă, pentru că am auzit că Bergodi ţine cont doar de forma jucătorilor. Îi voi mulţumi toată viaţa domnului Becali pentru această şansă şi pentru că m-a ajutat atunci când am fost accidentat. Până voi muri, îi voi aprinde tot timpul o lumânare la biserică”, a spus Daniel Bălan.

Bălan a fost transferat la Steaua în 2001, la numai 22 de ani, de la Foresta Suceava, atunci când era considerat cel mai talentat fundaş de bandă dreaptă din ţară şi ajunsese în circuitul naţionalei. Cu toate astea, el s-a accidentat înainte de a confirma. A suferit două operaţii la genunchi din cauza cărora a lipsit circa doi ani de pe teren. În ultimele două sezoane a jucat în Cipru, la Alki Larnaca – echipă care a retrogradat, iar acum pare a avea o nouă şansă la Steaua.


Intră acum și în grupul de