Interes maxim la Suceava pentru turneul semifinal al juniorilor C (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Timp de cinci zile, de joi 2 iulie şi până luni 6 iulie, stadionul „Areni” din Suceava va găzdui meciurile din cadrul turneului semifinal al juniorilor C (grupa 1994). La competiţie vor participa echipele Steaua, Farul Constanţa, FCM Bacău, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Sporting Suceava.

Tragerea la sorţi a celor două grupe care a avut loc ieri la stadionul „Areni” în prezenţa reprezentatntului Federaţiei Române de Fotbal, Gheorghe Filipeanu a stabilit ca în că din grupa A1 vor face parte echipele FCM Bacău, Steaua şi Farul Constanţa, iar din grupa B1 formaţiile Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Sporting Suceava.

Programul de desfăşurare al meciurilor este următorul:

Joi 2 iulie:
ora 17.45 FCM Bacău – Steaua
ora 19.30 Petrolul Ploieşti – Sporting Suceava

Vineri 3 iulie:
ora 17.45 Farul Constanţa – FCM Bacău
ora 19.30 Oţelul Galaţi – Petrolul Ploieşti

Sâmbătă 4 iulie:
ora 17.45 Sporting Suceava – Oţelul Galaţi
ora 19.30 Steaua – Farul Constanţa

Preşedintele clubului FC Cetatea Suceava, dar în acelaşi timp şi antrenorul echipei Sporting Suceava, Ciprian Anton a făcut apel către antrenorii celor cinci echipe participante la turneul semifinal la înţelegere şi la rezolvarea problemelor existente pe cale amiabilă şi discretă. Preşedintele clubului sucevean a ţinut să menţioneze faptul că vestiarele pe care le are FC Cetatea sunt destul de mari şi vor fi folosite de câte două echipe, masa urmând a fi servită în ordine de câte două formaţii pe serie.

„Apreciez eforturile pe care colegul nostru mai tânăr de la Suceava şi cred că sunt în asentimentul colegilor mei de la celelalte echipe când spun că avem aici la Suceava condiţii excelente de cazare şi masă. Fotbalul românesc are nevoie de astfel de tineri care să lupte pentru promovarea tinerei generaţii” a afirmat antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Constantinescu.

Toate formaţiile care s-au calificat la turneul semifinal găzduit de Suceava au antrenori cu experienţă şi state vechi de activitate atât pe gazon, cât şi pe banca tehnică. FCM Bacău îl are antrenor pe fost glorie a clubului Corneliu Elisei, Oţelul Galaţi va fi consiliată de pe banca tehnică de Ion Morohai şi C.Stamate, Steaua îl are ca antrenor pe Dumitru Uzunea, iar Petrolul Ploieşti pe fostul vârf de atac al clubului petrolist Nicolae Nuţă.


Intră acum și în grupul de