Humorenii s-au întors cu fruntea sus de la turneul zonal (Fotbal Juniori, Liga IV)


Intră acum și în grupul de

Juniorii de la CS Gura Humorului s-au clasat pe locul 3 la turneul zonal găzduit de municipiul Baia Mare. Fotbaliştii pregătiţi de Gigi Lazăr, au început bine competiţia, reuşind să smulgă un nesperat rezultat de egalitate, 0-0, în compania formaţiei Luceafărul Oradea, una din principalele favorite la cucerirea titlului naţional.

Humorenii au menţinut un ritm ridicat şi în confruntarea cu Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoşani), pe care şi-au adjudecat-o cu scorul de 2-0, graţie golurilor semnate de Mihailovici şi Botezatu. În cel de-al treilea meci al întrecerii, fotbaliştii de la CS Gura Humorului au fost învinşi cu scorul de 2-0 de FC Baia Mare, rezultat care le-a spulberat şansele de a se califica pentru turneul final.

„Elevii mei au făcut jocuri foarte bune şi cred că merită felicitaţi pentru asta. Dezavantajul nostru major a fost acela că, din cauza accidentărilor, ne-am prezentat la turneul semifinal de la Baia Mare în doar 12 jucători. Astfel, din cauza suprasolicitării, fotbaliştii mei nu au fost în stare să joace la acelaşi nivel ridicat şi în ultimul meci, fapt ce ne-a privat de obţinerea unei performanţe şi mai bune”, a declarat antrenorul humorenilor, Gigi Lazăr.

Iată şi lotul de jucători care a pus umărul la calificarea echipei la turneul zonal: Cioltan, Călinescu – portari, Căt. Bandol, Kuruc, Lazăr, Finiş, Vrăbiuţă, Mihailovici, Botezatu, Huţu, Târnovan, Timu, Căjvăneanu, Cr. Bandol, Flutur, Barotea şi Macovei.


Intră acum și în grupul de