Roheţki şi Onciu au plecat la Piatra Neamţ (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Abia reveniţi la echipă după episodul Sportul Studenţesc, Andrei Roheţki Marius Onciu au plecat din nou, de această dată la Piatra Neamţ, unde sunt doriţi de nou promovata în Liga 1, Ceahlăul.

Şi asta după ce cu două zile în urmă noul conducător al Farului, Mircea Crainiciuc, declarase că este interesat de achiziţionarea goal-keeperului sucevean.
În mai puţin de 48 de ore lucrurile au căpătat o altă întorsătură, Roheţki şi Onciu fiind ajunşi deja la poalele Pietricicăi unde sunt în discuţii cu gruparea patronată de Gheorghe Ştefan.

„După plecarea lui Curcă la Dinamo, suntem în căutarea unui portar de valoare care să-l concureze pe Vlas. M-am gândit la Roheţki, pentru că îl cunosc de multă vreme şi ştiu ce-i poate pielea. Probabil că în două-trei zile vom veni cu o ofertă concretă. Dacă nu vom reuşi să-l transferăm pe Roheţki, atunci ne vom mulţumi şi cu Sardescu”, a mărturisit Mircea Crainiciuc.

Înaintea lui Roheţki, Mircea Crainiciuc mai pusese ochii pe un fotbalist al Cetăţii. În urmă cu câteva zile, preşedintele Farului s-a interesat la modul serios de mijlocaşul Ionel Celpan. Interesant este că Mircea Crainiciuc trăia cu impresia că Celpan are 27 de ani, însă când a aflat că are cu 5 ani mai mult, a preferat să renunţe la orice discuţie pe tema acestui transfer.

Mircea Crainiciuc şi-a propus să reactiveze doi fotbalişti suceveni, pe Cristian Şchiopu şi Cosmin Paşcovici. „Şchiopu este pariul meu cu autorităţile locale de aici. Chiar dacă are 35 de ani, consider că mai poate juca la nivel înalt încă un sezon sau două”.


Intră acum și în grupul de